Category: DEFAULT

8 Comments

 1. Ararr
  Jul 21,  · Не сакам да имам свои деца. Она што го сакам е луѓето да научат да ја почитуваат мојата одлука, пишува наставничката Кери Грахам во текст за „Хафингтон пост“ Првпат се случи кога имав повеќе од 20 години, некаде околу.
  Reply
 2. Togul
  Леле од Возбуда, -не знам што да ти напишам. Сакам да ти кажам дека, те разбирам. Не си ласкај, не сум некоја пто сака да те Ебе Сакам да ти кажам дека се соживувам со тебе. Мајка ми, - е невработена.
  Reply
 3. Bragor
  Ако не може да кърмите или нямате кърма, не се отчайвайте и самообвинявайте. Пак може да отгледате здраво и силно дете. 2. Знаете за хормоните, които засягат всяка жена по различен начин.
  Reply
 4. Gardagal
  Во интервју за Fashionel, околу бременоста ни кажа дека се чувствува малку поразлично отколку првиот пат кога била во блажена состојба и тоа само поради летниот период. Таа вели дека годините кај една жена си бараат.
  Reply
 5. Akilkree
  „Да си го повлечете проектот. Нема да дозволиме Тимјаник да стане Демир Капија. Нашите деца од нормални, ќе станат нездрави. Мирот им го земате на децата.
  Reply
 6. Zulabar
  Sep 14,  · Ја сакаме Македонија. Ако некому тоа му пречи може слободно да си оди од овде. Оваа земја е Македонија“, објави Ребека.
  Reply
 7. Yozshura
  Сите очекувавте повеќе од мене, а јас ве изневерив. Знам дека ниту еден збор не може да го поправи она што го направив, изјави таа пред судот и .
  Reply
 8. Vorg
  Ребека има нешто да каже за Северна Македонија watch_later септември @ timelapse 1 мин.
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *